«Вартові Галактики 3» і «Аквамен 2» вийдуть у 2022 році

7 квітня 2019,  01:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія DC оголосила дату прем'єри супергеройського сиквела «Аквамен 2», а студія Marvel перенесла вихід «Вартових Галактики 3» на 2022 рік.

Офіційно підтверджено, що прем'єра «Аквамена 2» за участю Джейсона Момоа та Ембер Герд відбудеться 15 грудня 2022 року. За кермом їхніх підводних пригод залишається режисер Джеймс Ван.

У «Вартових Галактики 3» ще немає точної дати релізу, але він може відбутися наприкінці весни або влітку. Сценаристом і режисером третьої пригоди Зоряного лицаря і команди буде Джеймс Ганн, якого Disney нещодавно прийняли назад.

Окрім «Вартових Галактики 3», на сайті IMDb значаться ще три марвелівських проекти, чия прем'єра очікується в 2022 році. З нетерпінням чекаємо оголошення їхніх назв. Можливо в їх числі опиняться такі заплановані сиквели, як «Чорна пантера 2» або «Доктор Стрендж 2», але поки це тільки припущення.

У тому ж році на екрани вийде ще один очікуваний сиквел «Фантастичні звірі і де їх шукати 4», який зніме незмінний Девід Йейтс. «Фантастичні звірі 3» вийдуть у 2020 році.

Який з цих проектів ви чекаєте найбільше? «Вартові Галактики 3» чи «Аквамен 2»? Голосуйте в коментарях.

2498 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: