Джеймс Ганн повертається у світ Marvel і зніме «Вартові Галактики 3»

18 березня 2019,  02:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Молитви шанувальників Вартових Галактики були почуті! Студії Marvel і Disney вирішили повернути Джеймса Ганна в режисерське крісло франшизи.

Минулого року Ганн був звільнений з посади режисера супергеройського фільму «Вартові Галактики 3» через скандальні старі твіти, які повернулися, щоб зіпсувати його репутацію.

З тих пір Marvel напружено шукали йому заміну, і це виявилося неможливим.

Нещодавно Кріс Претт, який виконує в «Вартових Галактики» роль Пітера Квілла/Зоряного лицаря, розповів в інтерв'ю, що він читав сценарій «Вартових Галактики 3», який написав Ганн; а також використання його сценарію підтвердив президент Marvel Studios Кевін Файгі.

Нарешті, минулої п'ятниці, 15 березня, стало офіційно відомо, що Ганн сам й екранізує свій сценарій, як він і робив два попередні рази, про що написав сайт The Hollywood Reporter.

На честь свого повернення режисер написав у Твіттері теплі слова подяки усім, хто його підтримував, і студії Disney:

Я неймовірно вдячний кожній людині, яка підтримувала мене протягом останніх місяців. Я завжди вчуся і буду продовжувати працювати над тим, щоб стати кращою людиною, якою я тільки можу бути. Я глибоко ціную рішення Disney і з нетерпінням чекаю, коли продовжу робити фільми, які досліджують узи любові, що об'єднують нас усіх. Я був і продовжую бути дуже смиренним перед вашою любов'ю і підтримкою. Величезне спасибі вам від усього мого серця. Люблю вас усіх.

Поки Ганн був звільнений з Marvel, його запросили попрацювати над сценарієм «Загону самогубців 2» в конкуруючий всесвіт DC, і, згідно з чутками, він міг стати його режисером, але тепер це здається малоймовірним, враховуючи щільний графік MCU. Хіба тільки Warner Bros. і DC погодяться відсунути реліз «Загону самогубців 2» з 2021 року на пару років вперед (що малоймовірно, оскільки за цей час їх може залишити ще парочка відомих акторів).

Раніше планувалося, що третя частина пригод Зоряного лицаря, Гамори, Дракса, Ракети і Ґрута прибуде в кінотеатри у 2020 році, але тепер, швидше за все, вона вийде в 2021 році. Чекаємо на оголошення офіційної дати прем'єри.

Перші «Вартові Галактики» вийшли на екрани у 2014 році і заробили $773,3 млн. Сиквел «Вартові Галактики 2» глядачі побачили три роки по тому, у 2017 році, і він став ще більш успішним, оскільки приніс Marvel Studios і Disney вже $863,8 млн. Побачими, чи зможуть «Вартові Галактики 3» стати мільярдерами.

5071 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: