Перший погляд на Джулію Робертс у серіалі «Повернення додому»

4 липня 2018,  23:38 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цієї осені Джулія Робертс повернеться в серіальний світ і виконає головну роль у драматичному трилері «Повернення додому».

Серіал «Повернення додому» буде «змінюючим свідомість психологічним трилером» від творця «Пана Робота» Сема Есмейла.

Робертс зіграє в ньому Гайді Бергман, колишнього соціального працівника, яка допомагала солдатам повертатися до цивільного життя після війни. Роки потому, коли вона кардинально змінила своє життя і стала працювати офіціанткою й жити з матір'ю, уряд викликає Гайді на допит, де її розпитують про те, з якої причини вона вирішила змінити свою роботу.

На перших кадрах, якими поділився стримінговий сервіс Amazon, Робертс в образі соцпрацівника веде бесіду з колишнім солдатом Волтером Крузом (зірка байопіка «Сила волі» Стефан Джеймс). Можливо, під час цих розмов Гайді дізналася щось таке, через що їй довелося попрощатися з кар'єрою.

В «Поверненні додому» також зіграють Боббі Каннавале, Сіссі Спейсек, Дермот Малруні, Алекс Карповскі, Шей Вігем, Хонг Чау і Джеремі Аллен Вайт.

Для Робертс це буде перша роль в серіалі з 1996 року, коли вона з'явилася в серії культового серіалу «Друзі».

Як вам новий образ акторки? Чи збираєтеся ви дивитися серіал «Повернення додому», коли він вийде на екрани восени? Пишіть в коментарях.

1950 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: