Дивимося трейлер 2 сезону серіалу «Повернення додому» з Жанель Моне та Крісом Купером

4 травня 2020,  16:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Жанель Моне не пам'ятає свого імені і дати народження в офіційному трейлері 2 сезону психологічного трилера «Повернення додому», яким поділився стримінговий сервіс Prime Video.

Серіал «Повернення додому» є антологією, тому в новому сезоні на нас чекає знайомство з новими героями, які опиняються в центрі нової таємниці.

Головною героїнею 2 сезону буде молода жінка у втіленні Моне, яка приходить до тями в човні посеред безлюдного озера і не може згадати нічого про себе і своє минуле. Вона починає своє розслідування, яке приводить її в серце Geist Group, нетрадиційної оздоровчої компанії, що стоїть за ініціативою «Повернення додому».

Моне відома завдяки драматичним стрічкам «Приховані фігури», «Місячне сяйво» і «Гаррієт Табмен», на рахунку яких є номінації та перемоги на «Оскарі». В майбутньому вона виконає головну роль в психологічному горор-трилері «Антебеллум».

Компанію Моне в цій заплутаній детективній історії складуть лауреат премії «Оскар» Кріс Купер, якого нещодавно можна було побачити у фільмах «Маленькі жінки» і «Чудовий день у нашому районі», та номінантка на премію «Оскар» Джоан Кьюсак, яка минулого року з'явилася в драматичній комедії «Родина за хвилину».

Прем'єра 2 сезону серіалу «Повернення додому» відбудеться 22 травня.

1794 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: