Перший погляд на Галь Гадот і Кріса Пайна в «Диво-жінці 2»

16 червня 2018,  02:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього тижня стартували зйомки очікуваного супергеройського сіквела «Диво-жінка 2», в якому повертаються Галь Гадот і Кріс Пайн.

У середу Гадот оголосила про старт зйомок продовження сольних пригод Диво-жінки і розкрила офіційну назви сіквела:

«Диво-жінка 1984» #WW84

Раніше вже повідомлялося, що після Першої світової війни Діана Прінс буде боротися за добро в 1980-х, у часи Холодної війни, а офіційна назва фільму уточнила, що його події розгортатимуться саме в 1984 році.

На першому кадрі Діана напружено дивиться на стіну з включених телевізорів, які показують різні моменти часу: яхти, машини, літаки, шампанське, диско і головного героя знаменитої мильної опери «Даллас» ДжейАр Юінга (Ларрі Геґмен) у його знаковому білому ковбойському капелюсі.

І якщо повернення Діани було очікуваним, то другий кадр «Диво-жінки 2» несподівано показав Стіва Тревора у втіленні Пайна.

Цей хоробрий льотчик-шпигун загинув наприкінці першого фільму, коли вирішив забрати літак з отруйним газом подалі і висадити його в небі. Діана дуже любила Стіва, і його смерть стала для неї переломним моментом, а біль від втрати допомогла супергероїні перемогти бога війни Ареса.

Але ось він знову перед нами в стильному спортивному костюмі стоїть посеред торгового центру. Причому в 1984 році Стів все так само молодий, як і під час Першої світової. Як вам такий поворот?

Кадром з Пайном поділилася режисер сіквела Петті Дженкінс, підтвердивши, що він буде грати саме Стіва Тревора, а не, наприклад, його дуже схожого онука:

Ласкаво просимо в [світ] «Диво-жінки 1984», Стіве Треворе! #WW84

Роль основної антагоністки «Диво-жінки 2» Гепарди виконає Крістен Віг.

Останнім офіційно підтвердженим членом каста на сьогоднішній день є Педро Паскаль. Його персонаж поки не розкривається.

Побачити возз'єднання Діани і Стіва на великому екрані в «Диво-жінці 2» буде можливо в жовтні 2019 року.

3101 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: