Новий погляд на Ніка Джонаса в «Джуманджі»

6 листопада 2017,  10:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нік Джонас висить на мотузяній драбині на новому кадрі очікуваної кінокартини «Джуманджі: Поклик джунглів».

«Джуманджі: Поклик джунглів» буде продовженням знаменитого пригодницького фільму 1995 року, в якому настільна гра виявилася дуже реалістичною, переносячи диких тварин з казкового світу в наш. Тепер цю гру знайде четвірка старшокласників і перенесеться у світ «Джуманджі» у вигляді своїх аватарів.

Там вони зустрінуть загадкового героя Джонаса, чиє ім'я поки не розголошується, і в трейлерах він з'явився всього пару разів, не сказавши при цьому ні слова. Але в ті рідкі миті своїх появ він виглядає досвідченим гравцем і прибуває саме тоді, коли потрібна допомога новачкам.

Згадуючи фільм з Робіном Вільямсом, чий Алан Перріш більше двох десятиліть провів у світі «Джуманджі», можна припустити, що персонаж Джонаса теж міг там застрягти на довгий час, тому знає, як вести себе в тій чи іншій ситуації. Але не варто забувати, що в цій більш сучасній відеоверсії гри справжні гравці ховаються за аватарами, так що в реальному житті його герой може потім виявитися ким завгодно.

Четвірку веселих аватарів, які щойно звалилися в небезпечний екзотичний світ, де багато хто хоче їх з'їсти, зіграють Двейн Джонсон, Карен Гіллан, Джек Блек і Кевін Харт.

Режисером кінокартини виступає Джейк КезданУчилка», «Хулігани і ботани», «Новенька»).

Дата виходу «Джуманджі: Поклик джунглів» в український прокат: 21 грудня.

2324 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: