Двейн Джонсон і його родина захворіли на COVID-19: «Це був удар під дих»

5 вересня 2020,  21:00 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Голлівудський актор Двейн Джонсон поділився на цьому тижні в соцмережах відео, в якому розкрив, що він, його дружина Лорен та їхні маленькі доньки захворіли на COVID-19. Тому актор закликає усіх «бути дисциплінованими, піклуватися про здоров'я оточуючих і носити маски».

У відео зірка блокбастерів «Джуманджі: Поклик джунглів» та «Форсаж: Гоббс та Шоу» говорить, що вся його сім'я отримала позитивний результат на тест на коронавірус, і актор називає цей діагноз «однією з найбільш випробовуючих та складних речей», які їм доводилося переживати:

Отримати позитивний результат тесту на COVID-19 відрізняється від того, як видужувати від жахливих травм, бути виселеним [на вулицю] або бути банкрутом, з чим я стикався неодноразово. Моїм найголовнішим пріоритетом є захист моєї родини та моїх близьких... Я б хотів, щоб тільки у мене був позитивний результат. Але його отримала вся сім'я, і ​​це був удар під дих.

На щастя, у Джонсона та його рідних була легка форма COVID-19, і вони через два з половиною тижні після діагнозу вже відчувають себе здоровими:

Ми сім'єю відчуваємо себе добре, ми підходимо до кінця цього і більше не заразні. Дякую Господу, ми здорові. Ми зараз рахуємо свої благословення. Ми прекрасно знаємо, що люди не завжди виходять з COVID-19 сильнішими і здоровішими. Декілька моїх кращих друзів втратили своїх батьків через цей вірус, що є неймовірно нещадним і невблаганним. Ми рахуємо свої благословення, але ми відчуваємо себе добре.

Джонсон завершив відео, нагадавши людям «бути дисциплінованими, носити маску, піклуватися про свій імунітет і здоров'я оточуючих та бути суворими щодо гостей вдома чи відвідування масових заходів».

Протягом всього карантину актор продовжував активно займатися в спортзалі, щоб в найближчому майбутньому приступити до зйомок супергеройського екшену «Чорний Адам», чий тизер був представлений на конвенції DC FanDome у серпні.

9653 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: