В «Лізі справедливості» може бути дві сцени після титрів

16 вересня 2017,  18:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Згідно з новим слухом, до супергеройского екшена «Ліга справедливості» було знято цілих дві сцени після титрів.

Створення «Ліги справедливості» було непростим, враховуючи, що Зак Снайдер у зв'язку з особистою трагедією був змушений передати режисерські повноваження Джоссу Відону, який очолив заплановані перезнімання. Невідомо, як сильно вони змінять історію фільму, але спекуляції з цього приводу тривають.

Найсвіжішим слухом щодо супергеройського екшену, який збере разом шістку могутніх супергероїв з коміксів DC, стало те, що у фільму буде аж дві сцени після титрів. Про це повідомив на нещодавній трансляції на Periscope журналіст сайту The Wrap Умберто Гонсалес, пише Screen Rant.

Деталі змісту цих сцен не розкриваються, щоб не псувати глядачам сюрприз, але Гонсалес сказав, що натяки на те, чого очікувати від даних сцен після титрів, вже були (не в трейлерах часом?).

На відміну від Marvel DC не завжди включає у свої фільми сцени після титрів: така сцена була лише в «Загоні самогубців»; в «Бетмена проти Супермена» її замінила вирізана сцена, яку студія Warner Bros. оприлюднила в інтернеті через кілька днів після прем'єри фільму. А враховуючи, що робота над «Лігою справедливості» все ще продовжується, і все ще може змінитися, то до повідомлення про дві сцени після титрів ми ставимося скептично. Хоча все одно будемо сидіти і чекати в кінотеатрі, поки не пройдуть титри, щоб переконатися напевно, чи заховали там творці натяк на наступні фільми чи ні.

Українська прем'єра «Ліги справедливості» відбудеться 16 листопада. А поки переглядаємо дубльований трейлер Comic-Con.

1142 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: