Джокер і Харлі Квінн отримають окремий спін-офф

25 серпня 2017,  21:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. продовжує розширювати всесвіт «Загону самогубців».

Супезлодійська парочка Джокер і Харлі Квінн у втіленні Джареда Лєто і Марго Роббі отримає свій окремий фільм, повідомляє The Hollywood Reporter.

Спін-офф «Загону самогубців» отримав інтригуючу назву «Харлі Квінн проти Джокера» («Harley Quinn Vs. The Joker»), і їм хочуть зайнятися Гленн Фікарра і Джон Рекуа – дует кінематографістів, які зняли романтичну комедію «Це безглузде кохання» і кримінальну мелодраму «Фокус» з участю Роббі і Вілла Сміта, який втілив у «Загоні» Дедшота.

Фікарра і Рекуа знаходяться на фінальній стадії переговорів зі студією. Очікується, що вони напишуть сценарій про пригоди Харлі і Джокера, а після знімуть по ньому фільм.

Підтверджено, що Роббі і Лєто повернуться в спін-оффі у своїх суперзлодійських образах, які стали культовими ще до виходу «Загону» на великі екрани.

Деталі сюжету «Харлі Квінн проти Джокера» не розголошуються, але, судячи з назви, це буде історія про сварки, що сталася між королем і королевою злочинного Готема.

Зараз Фікарра і Рекуа працюють над хітовим серіалом «Це ми», номінованим на 9 премій «Еммі».

Восени Лєто можна буде побачити в ролі головного лиходія сіквелу фантастичного «Той, хто Біжить по лезу 2049» з Райаном Гослінгом і Харрісоном Фордом. Роббі скоро з'явиться у байопіках «Прощавай, Крістофер Робін» і «Я, Тоня».

Прем'єра «Харлі Квінн проти Джокера» відбудеться після «Загону самогубців 2», який вийде в 2019 році.

Кілька днів тому було оголошено, що Warner Bros. і DC планують окремий фільм про молодого Джокера, який буде продюсувати Мартін Скорсезе.

5871 

1 коментар

SpaceMonkey

26 серпня 2017, 13:23

А еще Лето выпустил новый сингл :)
1 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: