Мартін Скорсезе готує фільм про Джокера

23 серпня 2017,  23:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Warner Bros. і DC збираються зняти фільм про ранні роки Джокера, до якого докладе руку Мартін Скорсезе.

На хвилі свіжої популярності суперзлодія Джокера, якого в «Загоні самогубців» зіграв Джаред Лєто, студія Warner Bros. планує зняти про нього спін-офф, повідомляє Deadline.

Проект знаходиться на ранній стадії розробки, але їм вже займається режисер Тодд Філліпс, що зняв «Похмілля у Вегасі». Він напише сценарій разом зі сценаристом «8 милі» Скоттом Сільвером, а потім перенесе його на екран.

Одним з продюсерів фільму про Джокера стане легендарний Скорсезе.

Події спін-оффа будуть розвиватися в ранніх 1980-х в Готемі. Планується, що це буде крутий і приземлений кримінальний фільм, створений в стилі творінь Скорсезе тих часів, як «Таксист», «Скажений бик» і «Король комедії».

Лєто, який повернеться в образі головного ворога Бетмена в «Загоні самогубців 2» і «Сиренах Готем-сіті», не з'явиться в новому фільмі. Його замінить інший актор, який стане більш молодим Джокером.

Восени на екрани виходить трилер «Сніговик», продюсером якого є Скорсезе. А зараз він готується до зйомок одразу двох фільмів з Леонардо ДіКапріо у головній ролі: «Ірландець» і «Вбивці квіткової місяця».

Останньою роботою Філіпса стала кримінальна комедія «Хлопці зі стволами».

1653 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: