Новий погляд на Валькірію у фільмі «Тор: Рагнарок»

2 серпня 2017,  16:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Озброєна мечем Валькірія йде по Райдужному мосту на новому кадрі супергеройського екшену «Тор: Рагнарок».

Одним з нових персонажів для MCU, які будуть представлені в «Торі: Рагнарок», стане войовниця Валькірія, лідер Валькіріора, які є крутими асгардійськими ангелами.

Спершу вона зловить Тора (Кріс Хемсворт) і посприяє тому, щоб він зійшовся в гладіаторському поєдинку з Халком (Марк Руффало), а після допоможе їм втекти разом з Локі (Том Хіддлстон і відвоювати Асгард у богині смерті Хели (Кейт Бланшетт), наскільки можна судити з двох трейлерів фільму.

Валькірію втілює зірка «Кріда» Тесса Томпсон, яка в інтерв'ю для Screen Slam на конвенції Comic-Con поділилася своїми почуттями щодо того, що стала частиною великої родини Marvel:

Ми робимо ці фільми для шанувальників, і у багатьох з них є тісний зв'язок з першоджерелом. Вони виросли разом з цими персонажами; ці [персонажі] багато для них значать. Навіть для деяких кінематографістів, як для Райана Куглера, який розповів під час своєї панелі, як багато для нього в дитинстві значив супергерой Чорна пантера. Тому неймовірно, що тепер він зняв цей фільм. Ти приходиш у світ [екранізацій коміксів] з величезним натхненням, оскільки знаєш, що існує величезна фан-база, яка хоче побачити цих персонажів, але відчуваєш величезну відповідальність і трепет, оскільки хочеш зробити так, щоб [шанувальники] пишалися. Тому показати трейлер аплодуючому натовпу було дуже хвилююче.

У «Торі: Рагнарок» у Валькірії буде два костюма на відміну від інших персонажів. Спершу вона з'явиться в чорних шкіряних обладунках, що перегукуються з обладунками Тора, а для фінальної битви з Хелою переодягнеться в білий костюм з синім плащем.

Після Томпсон повернеться у цьому образі в «Месниках: Війна нескінченності» наступного року.

Під час SDCC режисер Тайка Вайтіті розкрив, що його супергеройський екшен буде найкоротшим з фільмом MCU.

Українські глядачі зможуть побачити фільм «Тор: Рагнарок» на великому екрані з 2 листопада.

4859 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: