Перший погляд на підстриженого Тора в «Торі: Рагнарок»

10 березня 2017,  00:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У «Торі: Рагнарок» супергерой Кріса Хемсворта кардинально змінить свій зовнішній вигляд.

Завдяки журналу Entertainment Weekly були оприлюднені перші офіційні кадри супергеройського екшену «Тор: Рагнарок», де марвелівський Бог грому постане перед нами в новому амплуа — гладіатор.

Кадри розкривають, що Тор попрощається зі своїми світлими локонами і розфарбується перед боєм червоною фарбою для більшої брутальності. Його костюм також важко впізнати, хоча за плечима супергероя все ще розвивається червоний плащ. Або те, що від нього залишилося.

Але озброєний супергерой не своїм могутнім Мйольніром, а двома мечами, які знаходяться в піхвах за спиною, оздобленим щитом і якоюсь залізною булавою. Невже він цим збирається битися з Халком (Марк Руффало)?

Поряд з Хемсвортом на кадрах зображена войовниця Валькірія у втіленні Теси Томпсон з не менш екзотичною зачіскою і розфарбуванням обличчя і в шкіряних обладунках в схожому стилі. У коміксах Marvel її героїня є лідером Валькіріора — групи богинь-войовниць, які після битв збирають душі найдостойніших асгардійських воїнів і відправляють їх в райські землі під назвою Вальхалла. Вона володіє надсилою і величезною витривалістю і є досвідченим бійцем.

Як вам такий образ Тора? Якщо ви вже сумуєте за довгими локонами Кріса, то не переживайте, згідно із закулісним відео, він з'явиться у фільмі і з звичною для свого супергероя зачіскою.

Українська прем'єра «Тора: Рагнарок» відбудеться 2 листопада.

3110 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: