Перший погляд на Ель Фаннінг і Ніколь Кідман у «Як розмовляти з дівчатами на вечірках»

25 травня 2017,  18:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ель Фаннінг грає співачку-інопланетянку в мелодраматичній комедії «Як розмовляти з дівчатами на вечірках».

Кінокартина з довгою назвою «Як розмовляти з дівчатами на вечірках» розповість про інопланетянку Зан, яка гастролює галактикою. У 1970-х вона прибуває на Землю і опиняється в числі музикантів, які виступають на вечірці місцевої панк-зірки королеви Бодиції в лондонському передмісті Кройдон. На вечірку без запрошення пробирається хлопець Інн, натхненний музикою гурту Sex Pistols і мріє стати справжнім панком. Він бачить Зан і розуміє, що це кохання з першого погляду. І коли він дізнається, що його коханій і Землі загрожує небезпека, Інн об'єднує сили з Бодицією і виступає проти інопланетян на вулицях Лондона. Після цього наш світ вже не буде таким як раніше.

Зан у фільмі втілює Фаннінг, яка постає на перших кадрах як в образі панку з яскравим макіяжем та неймовірною зачіскою, так і в більш спокійному образі цілком звичайної дівчини.

Королевою Бодицією тут є Ніколь Кідман, якій дуже пасує стиль Девіда Боуї. Не вистачає тільки пов'язки на око для більшої крутості.

Земного хлопця Інна зіграє Алекс Шарп, для якого «Як розмовляти з дівчатами на вечірках» є дебютом у великому кіно.

Режисером кінострічки, в основу якої лягла розповідь Ніла Геймана, виступає Джон Кемерон Мітчелл, відомий завдяки фільмам «Хедвіга і злощасний дюйм» і «Кроляча нора», в останньому з яких головну роль виконала Кідман.

Світова прем'єра незвичайної комедії «Як розмовляти з дівчатами на вечірках» відбулася в рамках 70-го Каннського кінофестивалю. Дата виходу її у світовий прокат поки невідома.

1651 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: