Ніколь Кідман зіграє в серіалі від сценариста «Великої маленької брехні»

13 березня 2018,  12:56 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка премії «Оскар» Ніколь Кідман виконає головну роль в міні-серіалі «The Undoing» («Відіграти назад»).

Кідман возз'єднається зі сценаристом хітового серіалу «Велика маленька брехня» Девідом Е. Келлі під час роботи над своїм новим проектом «The Undoing», повідомляє Deadline.

Міні-серіал «The Undoing» буде адаптацією бестселера американської письменниці Жан Ханфф Корелитц «You Should Have Known» («Ти повинна була знати»), який був опубліковано у 2014 році.

Кідман зіграє Грейс Сакс, яка живе життям своєї мрії. Вона є успішним терапевтом, яка збирається опублікувати свою першу книгу, у неї є вірний чоловік і юний син, який ходить в елітну приватну школу в Нью-Йорку.

За кілька тижнів до виходу своєї книги в її житті відкривається безодня: жорстока смерть, зниклий чоловік і на місці чоловіка, якого Грейс нібито знала, виявляється ланцюг жахливих одкровень. Її світ розпадається, перетворюючись у дуже публічну катастрофу, і Грейс доведеться розібрати все до дрібниці і створити нове життя для себе і своєї дитини.

Минулий рік був для Кідман дуже успішним: за роль у серіалі «Велика маленька брехня» вона отримала «Еммі» і «Золотий глобус».

Нещодавно актрису можна було побачити на великому екрані в психологічному трилері Йоргоса Лантімоса «Вбивство священного оленя» та картині Софії Копполи «Фатальне спокуса». У квітні в український прокат вийде фільм «Як розмовляти з дівчатами на вечірках» з участю Кідман і Ель Фаннінг, а наприкінці року актрису можна буде побачити в супергеройському екшені «Аквамен», де вона втілить королеву Атланну, мати головного героя.

«Велика маленька брехня» повернеться з новими серіями в 2019 році.

1838 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: