Новий концепт-арт Дедшота з «Загону самогубців»

9 лютого 2017,  20:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився новий концепт-арт суперзлодійського екшену «Загін самогубців», присвячений Дедшоту.

Автором концепт-арту з найвлучнішим стрільцем Кіновсесвіту DC Дедшотом є художник-фрілансер та ілюстратор Ендрю Хант, що поділився ним разом з іншими своїми малюнками суперлиходіїв з «Загону самогубців» на Art Station:

Мене найняли намалювати багато різних концептів поведінки та емоцій [персонажів] для вступного епізоду «Загону самогубців».

На ілюстраціях Ханта Дедшот у втіленні Вілла Сміта постає досить серйозним, яким він і був більшість екранного часу в «Загоні самогубців», важко переживаючи розлуку з дочкою, з якою його розділили, посадивши у в'язницю Белль Рів.

Зображення Дедшота, виконані в стилі чорно-білої графіки, виглядають дуже схожими на кадри з самого фільму на відміну від інших концепт-артів, що вийшли з-під пера цього художника. Костюм суперзлодія тут повністю відповідає екранному обмундируванню Дедшота, а на шийці його водолазки присутня фраза «Я є світло, я є шлях», адаптована з Євангелія від Іоанна, де схожі слова говорить Ісус, і яка у фільмі перетворилася просто в «Я є світло, шлях».

Схожий концепт-арт з Джокером (Джаред Лєіто і Марго Роббі) авторства Ханта для порівняння ви знайдете тут.

Сміт повернеться в образі свого суперзлодія в «Загоні самогубців 2» і в своєму сольнику «Дедшот».

1315 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: