Новий концепт-арт Джокера і Харлі з «Загону самогубців»

2 лютого 2017,  16:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джокер і Харлі Квінн постають у новому світлі на цьому концепт-арт «Загону самогубців».

Художник-фрілансер та ілюстратор Ендрю Хант, який працював над «Загоном самогубців», поділився концепт-артом з Джокером і Харлі Квінн на сайті Art Station. В описі він зазначив, що ці малюнки були створені для вступних титрів суперзлодійського екшену Девіда Ейра:

Мене найняли намалювати багато різних концептів поведінки та емоцій [персонажів] для вступного епізоду «Загону самогубців».

Малюнки Ханта виконані переважно в чорно-білому варіанті, що дозволило йому зробити контраст між світлом і тінню більш яскравим, тому здається, що Джокер на його ілюстраціях ніби виступає з темряви, нагадуючи героя графічного роману.

Лиходій Джареда Лєто, очевидно, дуже пишається своїми татуюваннями і любить їх демонструвати, але при цьому бажає залишатися стильним, пов'язавши навколо шиї краватку, незважаючи на відсутність сорочки. У цьому вбранні ми цілком можемо його побачити в майбутніх фільмах Кіновсесвіту DC.

Що ж стосується лиходійки Марго Роббі, художник дійсно постарався зобразити її різні дикі емоції, поки вона позує зі своїм молотком, з одного боку якого він пропонував написати «Ваше обличчя сюди».

Але більше всього привертає увагу концепт-арт, де демонструється роздвоєння особистості Харлі, яка любить поставати перед нами то в образі ангела, то в образі чорта. Художник пропонував в епізоді, де відбувається презентація персонажів, обіграти це у вигляді її особистих маленьких янголяток і чортенят, які постійно перетягають Харлі на різні сторони. І в поєднанні з величезними мильними бульбашками на задньому плані виглядало б це абсолютно неймовірно. Навіть трохи шкода, що в кіно ця ідея не була використана.

Минулого тижня «Загін самогубців» примудрився отримати номінацію на «Оскар» у категорії Кращий грим і зачіски і 2 номінації на «Золоту малину». Дізнаємося, де він переможе чи програє, що у випадку з «Золотою малиною» не так і погано, в кінці лютого.

Концепт-арт пістолетів Джокера і Харлі, що дозволяє розглянути їх у деталях, ви знайдете тут.

1826 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: