Джокер Джареда Лето божеволіє на новому кадрі «Ліги справедливості Зака Снайдера»

19 березня 2021,  21:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри очікуваного супергеройського епіка «Ліга справедливості Зака Снайдера» в мережі з'явився новий чорно-білий кадр з божевільним Джокером, в образі якого на екрани повернувся Джаред Лето.

Новий кадр режисерської версії «Ліги справедливості», прем'єра якої відбулася 18 березня на платформі HBO Max, показує Джокера в костюмі м'ясника і з довгим волоссям, поки він шалено сміється, дивлячись в очі масці Бетмена.

Цей образ серійного вбивці кардинально відрізняється від того Джокера, гламурного короля злочинного Готема, який ми бачили в екшені «Загін самогубців». І шанувальники прийшли від нього в повний захват, продовжуючи вже цілу добу захоплюватися Джокером за версією Зака ​​Снайдера у соцмережах.

У ролі Брюса Вейна/Бетмена в «Лізі справедливості Зака ​​Снайдера» повертається Бен Аффлек, і це буде його перша зустріч віч-на-віч з Джокером у світі DCEU.

Як вам оновлений Джокер Лето? Діліться враженнями в коментарях.

Зараз Лето зайнятий зйомками у ще одному очікуваному проекті біографічному трилері Рідлі Скотта «House of Gucci» з Адамом Драйвером та Леді Гагою. І ви навряд чи впізнаєте його на новій фотографії зі знімального майданчика.

1695 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: