Мантіс з'явиться в «Месниках: Війна нескінченності»

28 січня 2017,  20:32 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Вартових Галактики 2» Пом Клементьєфф повідомила, що її Мантіс повернеться у «Месниках: Війна нескінченності».

Кілька днів тому Клементьєфф опублікувала в Instagram обкладинку коміксу The Avengers #123, на якій її супергероїня Мантіс з прийдешніх «Вартових Галактики 2» зображена разом з такими відомими Месниками, як Залізна людина, Тор, Віжен і Червона відьма з підписом у вигляді сердечка:

heart

Більш того, геотег фотографії говорить про те, що актриса знаходиться зараз в Атланті, де тиждень тому стартували зйомки одразу двох марвелівських екшенів — «Месників: Війна нескінченності» і «Чорної пантери».

І для остаточного підтвердження своєї участі в третіх «Месниках», Клементьєфф кілька хвилин тому поділилася селфі в шапці з новим логотипом «Месників: Війна нескінченності», підписавши його лаконічно:

#infinitywar

У цій же шапці нещодавно сфотографувався і Шон Ганн, що грає в «Вартових Галактики 2» Ракету, якого озвучує Бредлі Купер, і Крагліна, так що ми вже з нетерпінням очікуємо схожих інтригуючих селфі від Кріса Претта, Зої Салдани, Дейва Батісти, Віна Дизеля і Карен Гіллан.

Українська прем'єра «Месників: Війна нескінченності» відбудеться 4 травня 2018 року. А побачити веселу команду Зіркового лорда, до якої скоро приєднається Мантіс, ви зможете в «Вартових Галактики 2», які вийдуть в прокат 5 травня.

2785 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: