Шон Ганн приєднався до «Месників: Війна нескінченності»

25 січня 2017,  19:22 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Вартових Галактики» Шон Ганн повідомив про свою участь в «Месниках: Війна нескінченності», розкривши їх новий логотип.

Ганн, що втілює в «Вартових Галактики» і сіквелі першого помічника Йонду Крагліна Обфонтері і єнота Ракету, що говорить голосом Бредлі Купера, поділився вчора в Instagram селфі з кухлем, прикрашеним емблемою Месників:

Починаю працювати над новим проектом. Але це секрет. Не можу сказати, що це. #чиправильнояцероблю

На шапці актора зображено новий логотип «Месників: Війна нескінченності», де в підзаголовку також ховається емблема бравої команди марвелівських супергероїв.

І раз актор старанно намагається зберегти таємницю, поки невідомо, чи з'явиться він у цьому фільмі в образі Крагліна або ж тільки буде грати Ракету.

Зйомки «Месників: Війна нескінченності» стартували в понеділок, про що повідомили режисери Ентоні і Джо Руссо а також актори Джеремі Реннер і Елізабет Олсен у своєму свіжому інтерв'ю.

У фільмі також зіграють такі колеги Ганна та Купера по «Вартовим Галактики», Кріс Претт, Зої Салдана, Карен Гіллан, Дейв Батіста і Він Дизель.

В українські кінотеатри «Месники: Війна нескінченності» прибудуть 4 травня 2018 року. Раніше ви зможете побачити Ганна в «Вартових Галактики 2», які вийдуть в прокат 5 травня.

4625 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: