Мартін Фріман і Аманда Аббінгтон розійшлися

29 грудня 2016,  14:30 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки «Шерлока» Мартін Фріман і Аманда Аббингтон розійшлися через 16 років відносин.

Здавалося б, що нам вже предостатньо поганих новин в 2016 році, як стало відомо, що Фріман і Аббінгтон розійшлися. Пара намагалася зберегти цю новину в таємниці, але вона все одно швидко просочилася в маси.

Аббінгтон підтвердила роз'їзд з цивільним чоловіком Фріманом, з яким у них двоє дітей, 10-річний син Джо і 8-річна дочка Грейс, у своєму інтерв'ю для Sunday Telegraph:

Ми з Мартіном залишаємося кращими друзями і любимо один одного, та це [рішення] було повністю дружнім. Дійсно не було ніякої ворожості, ми тільки сказали, що не можемо жити разом, тому розставляємо все по своїх місцях; він переїхав у квартиру в північній частині Лондона, я залишилася вдома, і ми почали нову главу.

Однією з причин розлучення стало те, що актори проводили занадто багато часу порізно у зв'язку з роботою Фрімана, який став в останні роки голлівудською зіркою, в Америці, і Аббінгтон з дітьми спілкувалася з ним тільки по Skype:

Ти не можеш бути занадто багато часу далеко від людини, оскільки тоді починаєш робити все сам, ти звикаєш бути окремо від людини, з якою ти повинен бути разом. Ти втрачаєш цей зв'язок і, врешті, втрачаєш це з уваги.

Актриса додала:

Це сумно і засмучує, бо ти думаєш, що будеш з кимось вічно, але або так і трапляється, або ви розходитесь, і ми обидва прийшли до рішення, що нам краще розійтися. Нам дуже пощастило, що у нас вийшло зробити це розставання таким чистим, особливо для дітей.

Актори не раз втілювали на екрані закоханих, і останньою їхньою спільною роботою став серіал «Шерлок», де Фріман грає доктора Джона Ватсона, а Аббінгтон — його дружину Мері. У нових серіях їх відносини почнуть руйнуватися після народження дитини.

Іншими гучними розставаннями цього року стали розлучення Джонні Деппа і Ембер Херд і Бреда Пітта і Анджеліни Джолі. Також припинити свої стосунки вирішили Наомі Воттс і Лів Шрайбер, Емма Робертс і Еван Пітерс, Мерайя Кері і Джеймс Пекер і Оззі і Шерон Осборни.

Українська прем'єра 4 сезону «Шерлока», де повернуться Фріман і Аббінгтон, відбудеться 2 січня на каналі 1+1.

2071 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: