Перші постери «Тачки 3»

1 грудня 2016,  17:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Через тиждень після виходу дебютного тизера «Тачок 3» мультфільм обзавівся двома постерами, один з яких такий же драматичний, як і сам тизер.

«З цього моменту все зміниться.»

На обох постерах ми можемо побачити Блискавку МакКвіна, ось тільки другий з них краще не показувати маленьким дітям, які щиро переживають за цього героя, адже він змушує знову не на жарт занепокоївся за долю гоночної машини.

Студію Disney, що займається прокатом мультфільму, глядачі та журналісти вже звинувачують у занадто похмурій промо-кампанії, заявляючи, що діти, які побачили тизер «Тачок 3» перед «Ваяною», були травмовані цим видовищем, що натякає на смерть Блискавки МакКвіна. Навряд чи Pixar дійсно вирішать вбити цього персонажа, але це розуміють дорослі, а не діти, яким поки невідомі всі кінематографічні хитрощі побудови сюжету, і що в результаті з їх улюбленим героєм все повинно бути добре.

Тому краще б вони незабаром представили щось більш оптимістичне, пов'язане з третьою частиною даної франшизи, або ж студії ризикують отримати бойкот з боку стурбованих батьків.

Головного героя в «Тачках 3» знову озвучить Оуен Вілсон.

Український тизер мультфільму дивимося тут.

В українських кінотеатрах побачити «Тачки 3» буде можливо з 15 червня 2017 року.

959 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: