Оновлення (2017)

12 червня 2017,  17:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося цікаве інтерв'ю з Бредом Піттом, присвячене його новій кінокартині «Машина війни», яка розповідає про американську війну в Афганістані. Актор і продюсер говорить, що ця військова сатира є роздумом про те, чому вони ведуть цю 16-річну війну, кінця якої не видно. А жанр комедії для такої серйозної теми був обраний, оскільки саме комедія дозволяє посміятися з самих себе і в той же час підняти дуже серйозні питання.

Другий трейлер фільму Девіда Мішо дивіться тут. Світова прем'єра «Машини війни» відбулася 26 травня на сайті Netflix.

19 травня 2017,  23:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У першому фрагменті військової сатиричної комедії «Машина війни» Бред Пітт в шортах та крикливий Ентоні Майкл Холл оголошують американським солдатам, що президент Барак Обама наказав вивести війська з Афганістану, заявивши, що 8-річній війні, яка була величезною тратою часу, як перефразував герой Пітта, прийшов кінець.

Другий трейлер «Машини війни», яка вийде 26 травня на сайті Netflix, дивіться тут.

11 травня 2017,  00:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер сатиричної комедії про війну в Афганістані «Машина війни» з Бредом Піттом, Беном Кінгслі, Тільдою Свінтон, Джоном Магаро та АрДжеєм Сайлером виглядає не таким серйозним, як минулий, і робить акцент на своїй комічній стороні, відчайдушно жартуючи під бадьору музику.

Попередній трейлер кінокартини Девіда Мішо, яка вийде на сайті Netflix 26 травня, дивіться тут.

30 березня 2017,  21:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося повноцінний трейлер сатиричної комедії «Машина війни», де Бред Пітт втілює харизматичного американського генерала, який думає, що може виграти війну в Афганістані. Але поступово він розуміє, що його поставили на це місце не для перемоги, а щоб підчистити їх хвости, і він легко може стати в цій ситуації козлом відпущення.

Світова прем'єра фільму, де також зіграли Тільда Свінтон, Бен Кінгслі та Вілл Поултер, відбудеться 26 травня на Netflix.

2 березня 2017,  14:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix продовжує знімати фільми з зірками першого ешелону і після тизера «Яскравості» з Віллом Смітом вона представила перший погляд на сатиричну комедію про війну Америки в Афганістані «Машина війни», де головну роль виконує Бред Пітт. Компанію йому тут складуть Тільда Свінтон, Бен Кінгслі, Еморі Коен, Вілл Поултер і Тофер Грейс.

На Netflix прем'єра кінокартини відбудеться 26 травня.