Бен КінгсліBen Kingsley

Бен Кінгслі / Ben Kingsley
Повне ім'я: Krishna Bhanji
Народився 31 грудня 1943; Скарборо, Йоркшир, Англія, Великобританія
Зріст: 173 см
50%
1
50%
1

Фільмографія Бена Кінгслі

Шан-Чі та легенда десяти кілець (2021) ... Trevor Slattery
Локдаун (2021) ... Malcolm
Курорт для нирців на Червоному морі (2019) ... Ethan Levin
Підприємство «Божий дар» (2019) ... Pastor Byron Brown
Мешканці пагорбів (2018) ... General Woundwort
Intrigo: Death of an Author (2018) ... Henderson
Номіс (2018) ... Cooper
Операція «Фінал» (2018) ... Adolph Eichmann
Зрада для початківців (2018) ... Pasha
Машина війни (2017) ... актор

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Бена Кінгслі. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Бена Кінгслі

Написати коментар...
Написати коментар...