Новини про фільм (2015)

21 лютого 2020,  17:07 | Новини фільмів

Вийшов дуже гарячий трейлер романтичної драми Дрейка Дорімуса «Кохання на трьох», в якому Шейлін Вудлі не може обрати між Себастіаном Стеном і Джеймі Дорнаном. І її складно в цьому звинувачувати.

Головною героїнею фільму «Кохання на трьох» («Endings, Beginnings»), який віддалено був заснований на сценарії і знімався з великою часткою імпровізації, виступає тридцятирічна художниця з Лос-Анджелеса Дафна (Вудлі). Вона закінчує тривалі відносини і вирішує присвятити час собі. Але незабаром її життя перевертає знайомство з письменником Джеком (Дорнан) і його найкращим другом Френком (Стен). У них з Джеком багато спільного, але Френк також закохався в Дафну і вирішує її добитися.

Прем'єра нового творіння Дорімуса, який відомий завдяки драмам «Як божевільний», «Рівні», «Новизна» та «Зої», відбулася минулої осені в рамках кінофестивалю в Торонто.

9 липня 2016,  11:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Позавчора, 7 липня, у Голлівуді відбулася прем'єра мелодраматичної наукової фантастики «Рівні», де головні ролі виконали Крістен Стюарт і Ніколас Холт, зігравши закоханих один в одного дівчину і хлопця в світі, де емоції заборонені.

Цей фільм говорить з нами. Ми любимо приймати таблетки, відгороджуватися один від одного технологіями, ховати свою вразливість, яка може здатися слабкістю. Це можна зрозуміти. Але в той же час люди, які відчувають всі ці емоції, є в певному сенсі особливими.

Стюарт про сучасне придушення почуттів

В українських кінотеатрах фільм стартує з 21 липня.

20 червня 2016,  20:28 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо дубльований російський трейлер до фільму «Рівні», який розповість про ідеальний світ майбутнього, в якому у людей немає проблем і... емоцій.

В кінотеатрах України фільм стартує з 21 липня, в РФ з 14 липня.

19 червня 2016,  20:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Байопик «Гений» с Колином Фертом и научно-фантастическую мелодраму «Равные» с Кристен Стюарт и Николасом Холтом можно будет увидеть в украинских кинотеатрах уже в этом июле.

Читати далі...

 Геній (2015), Рівні (2015)
30 липня 2015,  14:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стала известна официальная программа 72-го Венецианского кинофестиваля, в которую вошли новые фильмы Тома Хупера, Мартина Скорсезе, Кэри Фукунаги и актерские работы Эдди Редмэйна, Жюльет Бинош, Тильды Суинтон, Рэйфа Файнса, Идриса Эльбы, Майкла Китона, Рэйчел МакАдамс и многих других.

В Венеции в этом году будут представлено сразу два фильма от украинских режиссеров: «Молитва за Украину» Евгения Афинеевского и «Событие» Сергея Лозницы. Оба фильма документальные и будут показаны Вне конкурса.

Открывать Венецианский кинофестиваль будет «Эверест» Бальтасара Кормакура, где Джейсон Кларк вместе с Джейком Джилленхолом и Джошем Бролином отправляется в экспедицию на самую высокую и опасную гору мира, а Кира Найтли ждет его возвращения домой.

Читати далі...