Новини про фільм (2013)

9 грудня 2014,  18:39 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

З 11 грудня в кінотеатрах України стартує ексцентрична комедія «Френк» Леонарда Абрахамсона, яка розповідає історію вигаданої інді-групи. Ця химерна комедія зроблена за мотивами реальної історії. Лідер панк-команди The Freshies колись дійсно виступав у химерній масці. У ролі Френка виконує соло голлівудський секс-символ Майкл Фассбендер. Він же і співає з картонної голови - вся музика, яка звучить у фільмі, була записана акторами під час зйомок. Компанію по групі Фассбендеру склали Меггі Джилленхол і Донал ГлісонКоханий з майбутнього», «Анна Кареніна»).

Читати далі...
8 грудня 2014,  16:15 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

У неділю, 7 грудня, в Лондоні відбулася церемонія вручення нагород Премії британського незалежного кіно (British Independent Film Awards), серед переможців опинилися фільми «Гордість», «Юність», «Френк» і зірки «Шерлока» Ендрю Скотт і Бенедикт Камбербетч.

Найбільша кількість нагород BIFA цього року забрала драма «Гордість» режисера Меттью Уорчаса, що розповідає про те, як гей-активісти Великобританії допомагали шахтарям під час їх тривалого страйку Національної профспілки шахтарів в 1984 році. «Гордість» стала Кращим фільмом, і за свої ролі в ній отримали по нагороді актори Імелда Стонтон і Ендрю Скотт.

На звання Кращого британського незалежного фільму крім «Гордості» претендували «Голгофа», «Гра в імітацію», «Вільям Тернер» і «71».

Читати далі...
14 листопада 2014,  19:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

13 ноября в кинотеатре «Киев» состоялось открытие фестиваля «Новое британское кино-2014». Фестиваль проходит в Украине благодаря поддержке Британского Совета уже 14 раз. В этом году он состоится в 7 городах: в Киеве (13-20 ноября), Харькове (20-24 ноября), Днепропетровске (4-10 декабря), Одессе (4-10 декабря), Львове (4-10 декабря), Мариуполе (4-10 декабря) и Виннице (4-10 декабря). Также его организаторы продолжают сотрудничать с детским фондом ООН ЮНИСЕФ Украина.

Читати далі...
16 серпня 2014,  17:22 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Простий хлопець Джон жив ​​в нудному провінційному містечку, неспинно складав пісні за принципом «що бачу - те співаю», пристрасно мріючи про велику сцену. Випадково йому випав чудовий шанс - Джону запропонували місце в справжнісінькій рок-групі із загадковою назвою The Soronprfbs. Тільки от його нові друзі якісь дивні: гроші і популярність їм абсолютно по барабану. Та й лідер групи Френк, чесно сказати, з прибабахом: пісні пише шикарні, але фальшиву голову навіть в душі знімати не хоче...