Новини зірок з (2011)

16 січня 2021,  17:53 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Декілька днів тому по Інтернету розлетівся слух про те, що Кріс Еванс знову зіграє Стіва Роджерса, відомого як Капітан Америка, в одному з майбутніх проектів Marvel Studios, але, схоже, ми рано почали радіти.

Читати далі...
15 вересня 2020,  20:30 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На вихідних актор Кріс Еванс, відомий завдяки ролі супергероя Капітана Америка, випадково засвітив в соцмережах фотографією свого «молота Тора». І тепер він вирішив скористатися своєю популярністю на благо рідної країни.

Читати далі...
10 травня 2020,  09:25 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Одягнувши захисну маску, яка зараз є найпопулярнішим аксесуаром в зв'язку зі світовою пандемією коронавірусу, актор Себастіан Стен згадав часи фільму «Перший месник: Друга війна».

Читати далі...
6 вересня 2015,  10:20 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Еванс сказав про продовження свого контракту з Marvel, що «якщо Marvel мене хоче, то вони мене отримають».

Спершу Еванс був один із тих акторів, хто скептично ставився до нещодавно створеної кіностудії Marvel і не поспішав підписувати, поки, нарешті, не погодився на «Першого месника»:

Це приголомшливо, що я був таким обережним на початку, перед тим, як застрибнути на борт. Яким би я був дурнем, якби цього не зробив. Ви можете собі таке уявити? Лаяв би себе і ніколи б собі цього не пробачив!

І під час цього ж інтерв'ю на честь виходу його режисерського дебюту «Перш ніж ми розлучимося», Еванс відкрив, що його марвеловський контракт покриває тільки його участь у фільмах «Месники: Війна нескінченності. Частина 1» і «Частина 2». Але він був би щасливий залишитися в костюмі Капітана Америки і після:

Якщо Marvel мене хоче, то вони мене отримають. У мене ніколи не було подібних відносин. Я маю на увазі, погляньте на моє резюме, раніше я приходив на знімальний майданчик і думав: «Чи буде цей фільм жахливим?» А Marvel просто не може перестати робити чудові фільми, вони навіть уві сні це можуть робити. Це і чудові режисери і продюсери, і актори, і сценарії, це ніби ігровий майданчик для актора.

Але, не дивлячись на свою любов до Marvel, Еванс не збирається зупинятися на фільмах про супергероїв. Нещодавно він отримав роль у драмі «Обдарована» Марка Уебба, де зіграє людину, яка бореться за опікунство над своєю блискучою племінницею.

«Перший месник: Велике протистояння», чиї зйомки закінчилися 21 серпня в Лейпцигу, Німеччина, вийде на екрани 5 травня 2016 року.