Новини про фільм (2019)

5 жовтня 2019,  23:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні Інтернет підірвали трейлери супергеройського екшену від DC «Хижі пташки», науково-фантастичного бойовика «Термінатор: Фатум», шпигунського приквела «Кінгс Мен», мультфільмів «Крижане серце 2» і «Шпигуни під прикриттям» та екшену Майкла Бея «6 Underground», в якому запалює Раян Рейнольдс.

Читати далі...
3 жовтня 2019,  21:03 | Новини фільмів

Через два роки після релізу першого трейлера горора Ларса Клевберга «Полароід» у мережі він нарешті виходить у прокат. Головну роль в ньому зіграє зірка знаменитого британського серіалу «Молокососи» Кетрін Прескотт.

Повнометражна адаптація однойменного короткометражного фільму жахів покаже, як любов до фотографії приводить старшокласницю Берд (Прескотт) в антикварний магазин, де вона знаходить вінтажний Polaroid. Спалах камери пробуджує демонів, які починають полювання за всіма, хто потрапляє в кадр. Берд разом з друзями повинна розгадати таємницю прокляття, щоб зупинити гру смерті, яка обирає нову жертву зі знімка.

Дата української прем'єри «Полароіда», де також з'явиться зірка хітового серіалу «Рівердейл» Меделін Петш, поки невідома. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися її першими.

3 липня 2017,  01:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Норвезький режисер Ларс Клевберг вирішив зняти повнометражну версію свого 15-хвилинного горору «Полароїд» 2015 року, і ось його перший трейлер. Картина розповідає про те, як один хлопець знаходить вінтажну камеру Polaroid, у якої є страшний секрет: всі люди, яких вона фотографує, вмирають жорстокою й трагічною смертю. Але хлопець не знав про це, коли сфотографував групу друзів.

У фільмі знялися Меделін ПетшРівердейл»), Хав'єр БотетМама»), Грейс ЗабріскіТвін Пікс») і Мітч ПілледжіСекретні матеріали»).