Новини серіалів, в яких згадується Джилліан Андерсон

2 лютого 2021,  16:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У кадрі актори хітового історичного серіалу від Netflix «Корона» є втіленням королівської серйозності, але за кадром вони вміють веселитися, як показує нове закулісне відео, зняте під час перерви між дублями 4 сезону.

Читати далі...
14 листопада 2020,  01:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки ми всі з нетерпінням рахуємо дні до прем'єри 4 сезону хітового історичного серіалу «Корона», який розповідає про королеву Єлизавету II та британську королівську родину, компанія Netflix вирішила нас порадувати дуже милим кадром з молодими Чарльзом та Діаною, а також маленьким принцом Вільямом.

Читати далі...
29 жовтня 2020,  17:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка культового серіалу «Секретні матеріали» Джилліан Андерсон стає легендарним прем'єр-міністром Великої Британії Маргарет Тетчер, також відомою як Залізна леді, в трейлері 4 сезону історичної драми «Корона».

Читати далі...
15 жовтня 2020,  14:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Їхня історія була схожа на казку, але закінчилася кошмаром. Стримінгова платформа Netflix представила новий трейлер 4 сезону хітового історичного серіалу «Корона», де в центрі подій опиняється принцеса Діана, також відома як леді Ді.

Читати далі...
20 серпня 2020,  21:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреатка премії «Оскар» Олівія Колман повертається в образі королеви Єлизавети II причому верхи на коні і в парадному мундирі в тизер-трейлері 4 сезону історичного серіалу «Корона», яким щойно поділився Netflix.

Читати далі...
12 лютого 2020,  14:22 | Новини серіалів

У понеділок компанія Netflix оголосила про продовження свого хітового молодіжного серіалу «Статеве виховання» на 3 сезон за допомогою цікавого тизера за участю директора Гроффа.

В даному відео директор Грофф (Алістер Петрі) приміряє на себе роль історика-мистецтвознавця, який проводить нам екскурсію «вишуканою галереєю» портретів з персонажами школи «Мундейл». На стінах ми можемо побачити портрети (вони ж постери 2 сезону) Отіса (Ейса Баттерфілд), Мейв (Емма МакКей), Еріка (Ншуті Гатва), Адама (Коннор Суінделлс) та Еймі (Еймі Лу Вуд), а наприкінці Грофф представляє портрет сексолога доктора Джин Мілберн (Джилліан Андерсон) і, зупинившись біля спільної картини Еріка і Адама, задається питанням, що ж чекає на них у майбутньому. Дізнаємося в новому сезоні.

Дата прем'єри 3 сезону драмеді «Статеве виховання» поки не повідомляється, але вона запланована на 2021 рік. Так що запасаємося терпінням і поки передивляємося 1 і 2 сезони.

7 січня 2020,  19:09 | Новини серіалів

Життя важке. Кохання безладне. Але безлад це нормально. Компанія Netflix нарешті поделилася офіційним трейлером 2 сезону свого популярного підліткового серіалу «Статеве виховання».

У нових серіях на незграбного старшокласника Отіса (Ейса Баттерфілд) очікує ще більше незграбних любовних пригод. Йому доведеться справлятися зі своїми нещодавно виявленими сексуальними прагненнями, щоб його відносини з Олою (Патрісія Еллісон) розвивалися, а також розібратися зі своїми напруженими відносинами з подругою Мейв (Емма МакКей), яка раптом стала брюнеткою. Тим часом його мама Джин (Джилліан Андерсон) вирішує зайнятися сексуальною освітою в школі, що ставить Отіса в незручне становище, а хворі учні звертаються до нього за порадою щодо хламідіозу і діляться занадто відвертими історіями.

Також трейлер розкрив, що прем'єра 2 сезону серіалу «Статеве виховання» відбудеться вже наступного тижня, 17 січня.

1 лютого 2019,  17:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після позитивної реакції глядачів і критиків на 1 сезон драматичної комедії «Статеве виховання» стримінговий сервіс Netflix вирішив продовжити її на 2 сезон.

Головним героєм серіалу є старшокласник Отіс Мілберн (Ейса Баттерфілд), мати якого (зірка серіалу «Секретні матеріали» Джилліан Андерсон) є психотерапевтом. Надихнувшись її прикладом, він разом з однокласниками Мев (Емма МакКей) та Еріком (Нкуті Гатва) відкриває в школі підпільну клініку секс-терапії, щоб допомогти стурбованим підліткам.

1 сезон «Статевого виховання» складається з 8 серій по 45 хвилин, які ви вже можете подивитися на Netflix. Дата прем'єри 2 сезону поки не повідомляється.

6 жовтня 2018,  17:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У п'ятницю в рамках конвенції New York Comic Con був представлений тизер-трейлер 2 сезону темного фентезі «Американські боги», який ви можете побачити нижче.

Колишній ув'язнений Тінь Мун (Рікі Віттл) продовжує свою неймовірну подорож із загадковим Містером Середою (Іен МакШейн) та своєю дружиною Лорою (Емілі Браунінг) по просторах Америки у пошуках Старих Богів, які вже давно живуть на цій землі. Містер Середа розповідає Тіні, що проти них повстали Нові Боги, але Тінь вже не знає, у що йому вірити. Тим часом Лора попереджає чоловіка, що Містер Середа небезпечний.

Також в трейлері з'являється лідер Нових богів Містер Світ (Кріспін Гловер) та зі зловісною посмішкою повідомляє, що гряде буря.

Точна дата прем'єри 2 сезону «Американських богів», де не буде Джилліан Андерсон, поки не повідомляється, але вона відбудеться в 2019 році.

25 листопада 2017,  16:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився офіційний постер 11 сезону культового серіалу «Секретні матеріали».

Читати далі...
2 липня 2016,  14:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джиллиан Андерсон поделилась первой тизер-фотографией себя в образе современной богини, которую актриса воплощает в сериале «Американские боги».

Читати далі...
7 березня 2016,  18:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вже через кілька годин українські глядачі побачать новий британський міні-серіал «Війна і мир», екранізацію однойменного епічного роману Льва Толстого, в українському перекладі.

Читати далі...
15 лютого 2016,  21:29 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Украинская премьера нового сезона культового научно-фантастического сериала «Секретные материалы» состоится через неделю на Новом канале.

Читати далі...
7 серпня 2015,  14:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шанувальникам пари у виконанні Девіда Духовни і Джилліан Андерсон варто приготувати хусточки. У нових «Секретних матеріалах» романтичні стосунки між головними героями підійшли до кінця, як повідомляють ті, кому вдалося побачити новий кліп з перезапуску під час прес-туру Асоціації телекритиків.

Кліп, про який йде мова, показав серйозну сварку між персонажами, де Скаллі описує себе як «друга і терапевта» Малдера. І надійне джерело підтвердило, що вони більше не разом.

Знавці передбачали такий розвиток подій, оскільки це є відмінним способом підсилити драму. Але багатьох шанувальників це дуже засмутило.

Так що чекаємо нових кліпів, які проллють світло на те, як змінилися головні герої і їх відносини за час їхньої екранного відсутності. В останній раз вони з'явилися у фільмі «Секретні матеріали: Хочу вірити» у 2008 році.

Сварливі (і, сподіваємося, не тільки) Малдер і Скаллі з'являться на телеекранах 24 січня 2016 року в двогодинній прем'єрі.