Мітч ПілледжіMitch Pileggi

Мітч Пілледжі / Mitch Pileggi
Народився 5 квітня 1952
Зріст: 187 см
100%
1
0%
0

Фільмографія

Вокер (2020) ... Bonham Walker
Полароід (2019) ... Sheriff Pembroke
Новобранець (2018) ... Rex
Implanted Memories: 25 Years of the X-Files (2018) ... актор
Трансформери 5: Останній лицар (2017) ... TRF Group Leader
The Girl in the Photographs (2015) ... Sheriff Porter
Cable Guy with Mitch Pileggi (2015) ... актор
Супергьорл (2015) ... Rama Khan
Ur in Analysis (2015) ... Phil
Даллас (2012) ... Harris Ryland

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...