Олівія КолманOlivia Colman

Олівія Колман / Olivia Colman
Повне ім'я: Sarah Caroline Sinclair
Народилася 30 січня 1974; Норідж, Англія, Велика Британія
Зріст: 170 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Олівії Колман

Віллі Вонка (2023) ... актриса
Секретне вторгнення (2022) ... актриса
Зникла дочка (2021) ... Leda
Котячі світи Луїса Вейна (2021) ... рассказчик
Щось не так з Роном (2021) ... Donka
Mothering Sunday (2021) ... Mrs. Niven
Мітчелли проти машин (2020) ... PAL
Thomas & Friends Storytime (міні-серіал 2020 - ...) (2020) ... Marion (UK & US)
Батько (2020) ... Anne
Landscapers (2020) ... Susan Edwards

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Олівії Колман. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Олівії Колман

Написати коментар...
Написати коментар...