Джеремі АйронсJeremy Irons

Джеремі Айронс / Jeremy Irons
Повне ім'я: Jeremy John Irons
Псевдонім: King
Народився 19 вересня 1948
Зріст: 187 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Джеремі Айронса

Дім Ґуччі (2021) ... Rodolfo Gucci
Мюнхен: На порозі війни (2021) ... Neville Chamberlain
Ліга справедливості Зака Снайдера (2021) ... Alfred Pennyworth
Кохання, весілля та інші катастрофи (2020) ... Lawrence Philips
Хранителі (2019) ... Adrian Veidt
Музей Прадо: Колекція див (2019) ... рассказчик
Червоний горобець (2018) ... General Korchnoi
Ліга справедливості (2017) ... Alfred
Птиці, як ми (2017) ... Kondor
Кредо вбивці (2016) ... Rikkin

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джеремі Айронса. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джеремі Айронса

Написати коментар...
Написати коментар...