Джаред Лето, Аль Пачіно та Джеремі Айронс зіграють у фільмі «House of Gucci»

16 березня 2021,  21:44 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанію Леді Газі і Адаму Драйверу в очікуваному байопіку «House of Gucci» складуть такі знамениті актори, як Джаред Лето, Аль Пачіно та Джеремі Айронс, на рахунку кожного з яких є акторський «Оскар».

Події фільму «House of Gucci», який характеризують як «гламурний епік», почнуться в 70-х роках минулого століття, коли Мауріціо Гуччі очолив безперспективний бізнес діда і згодом перетворив його на один із найвідоміших та найприбутковіших модних брендів в історії. Але в 1995 році життя Мауріціо перервалося передчасно, коли його колишня дружина Патриції Реджані найняла кілера, щоб той його застрелив.

Ролі Мауріціо та Патриції виконують актори Адам Драйвер і Леді Гага, яких ви можете побачити в обіймах одне одного на першому офіційному кадрі нижче.

Тим часом Джеремі Айронс зіграє Родольфо Гуччі, батька Мауріціо, Аль Пачіно втілить Альдо Гуччі, брата Родольфо і дядька Мауріціо, а Джареда Лето ми побачимо на екрані в образі Паоло Гуччі, сина Альдо і кузена Мауріціо.

На чолі цього зіркового проекту, зйомки якого зараз проходять в Італії, знаходиться режисер Рідлі Скотт, на чиєму рахунку є 4 номінації на премію «Оскар».

Прем'єра байопіку «House of Gucci» відбудеться в листопаді. А в жовтні на великі екрани має вийти ще один фільм Скотта «Остання дуель».

1157 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: