Новини фільмів, в яких згадується Кім Діккенс

4 березня 2021,  17:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цієї весни відома актриса Робін Райт, яку ви можете знати завдяки серіалу «Картковий будинок» та супергеройському фільму «Диво-жінка», представить глядачам свій режисерський дебют під назвою «Незвідана земля».

Читати далі...
22 березня 2019,  17:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал HBO вирішив зняв повнометражне продовження свого відомого серіального вестерну «Дедвуд», де повернуться його зірки Іен МакШейн, Тімоті Оліфант, Моллі Паркер, Кім Діккенс та Бред Дуріф.

Фільм «Дедвуд» відправить нас у 1889 рік, коли жителі кримінального містечка Дедвуд возз'єднуються, щоб відсвяткувати присвоєння Південній Дакоті статусу штату. І під час цього довгоочікуваного возз'єднання колишнє суперництво відродиться, союзи пройдуть випробування, а старі рани знову відкриються, поки герої намагаються адаптуватися до неминучих змін, які несуть із собою сучасність і час.

В кінці трейлер повідомляє, що прем'єра фільму режисера Даніеля Мінахана на американському телебаченні відбудеться в останній день весни, 31 травня.

3 серпня 2018,  17:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив офіційний трейлер біографічної драми з елементами психологічного трилера «Ліззі», яка розповість про широко відомі вбивства сім'ї Борденів, що відбулися в 1892 році.

У будинку багатої американської сім'ї Борденів з'являється нова служниця Бріджет Салліван (Крістен Стюарт). Вона стає жертвою насильства з боку глави сім'ї Ендрю Бордена (Джеймі Шерідан) і звертається по допомогу до його дочки Ліззі Борден (Хлоя Севіньї), з якою у неї виникає любовний зв'язок. Через деякий час Ліззі звинувачують у вбивстві батька та мачухи Еббі (Фіона Шоу).

Також у фільмі знялися актори Кім Діккенс, Деніс О'Хер та Джефф Перрі.

Прем'єра картини Крейга Вілльяма Макнейлла відбулася на кінофестивалі «Санденс» у січні. В американський прокат «Ліззі» вийде у вересні.