Дивіться український трейлер драми «Незвідана земля» з Робін Райт в головній ролі

4 березня 2021,  17:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цієї весни відома актриса Робін Райт, яку ви можете знати завдяки серіалу «Картковий будинок» та супергеройському фільму «Диво-жінка», представить глядачам свій режисерський дебют під назвою «Незвідана земля».

Драматичний фільм «Незвідана земля» («Land») повідає сильну історію, що надихає, про життєву стійкість та незламність людського духу! Переживши трагічні події, головна героїня Іді (Робін Райт) розуміє, що зовсім втратила зв'язок із навколишнім світом. Щоб знайти сили почати все спочатку, вона відправляється у суворий живописний край Скелястих гір. Проте Іді навіть не підозрює, як одне рішення здатне змінити усе життя…

Разом з Райт в її повнометражному режисерському дебюті зіграють номінант на премію «Оскар» Деміан Бічір та її колега по серіалу «Картковий будинок» Кім Діккенс.

У минулому Райт вже зняла одну короткометражку і десять серій «Карткового будинку». Зараз вона зайнята знімальним процесом короткометражного фільму, який увійде до кіноальманаху «Together Now», що об'єднає разом 8 жінок-режисерів.

В український прокат картина «Незвідана земля» вийде 8 квітня.

1016 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: