Новини, в яких згадується Кім Діккенс

4 березня 2021,  17:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цієї весни відома актриса Робін Райт, яку ви можете знати завдяки серіалу «Картковий будинок» та супергеройському фільму «Диво-жінка», представить глядачам свій режисерський дебют під назвою «Незвідана земля».

Читати далі...
22 березня 2019,  17:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал HBO вирішив зняв повнометражне продовження свого відомого серіального вестерну «Дедвуд», де повернуться його зірки Іен МакШейн, Тімоті Оліфант, Моллі Паркер, Кім Діккенс та Бред Дуріф.

Фільм «Дедвуд» відправить нас у 1889 рік, коли жителі кримінального містечка Дедвуд возз'єднуються, щоб відсвяткувати присвоєння Південній Дакоті статусу штату. І під час цього довгоочікуваного возз'єднання колишнє суперництво відродиться, союзи пройдуть випробування, а старі рани знову відкриються, поки герої намагаються адаптуватися до неминучих змін, які несуть із собою сучасність і час.

В кінці трейлер повідомляє, що прем'єра фільму режисера Даніеля Мінахана на американському телебаченні відбудеться в останній день весни, 31 травня.

3 серпня 2018,  17:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив офіційний трейлер біографічної драми з елементами психологічного трилера «Ліззі», яка розповість про широко відомі вбивства сім'ї Борденів, що відбулися в 1892 році.

У будинку багатої американської сім'ї Борденів з'являється нова служниця Бріджет Салліван (Крістен Стюарт). Вона стає жертвою насильства з боку глави сім'ї Ендрю Бордена (Джеймі Шерідан) і звертається по допомогу до його дочки Ліззі Борден (Хлоя Севіньї), з якою у неї виникає любовний зв'язок. Через деякий час Ліззі звинувачують у вбивстві батька та мачухи Еббі (Фіона Шоу).

Також у фільмі знялися актори Кім Діккенс, Деніс О'Хер та Джефф Перрі.

Прем'єра картини Крейга Вілльяма Макнейлла відбулася на кінофестивалі «Санденс» у січні. В американський прокат «Ліззі» вийде у вересні.

20 березня 2018,  03:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал AMC поділився драматичним промо-роликом 4 сезону серіалу «Бійтеся ходячих мерців», який є спін-оффом «Ходячих мерців».

Відео показує мандруючого Моргана (Ленні Джеймс), який заявляє, що він «втратив всіх, перед тим як втратив себе». Медісон (Кім Діккенс) говорить, що вона «втомилася бігти» і що вона «теж втратила близьких». Вони продовжують свій внутрішній діалог, поки на екрані з'являються Нік (Френк Діллейн), Алісія (Алісія Дебнем-Кері), Віктор (Колман Домінго) та Лусіана (Денай Гарсіа), а разом з ними промо представляє новачків серіалу Джона (Гаррет Діллахант), Наомі (Дженна Елфман) і Алтею (Меггі Грейс).

Прем'єра 4 сезону «Бійтеся ходячих мерців» відбудеться 15 квітня.

29 липня 2017,  19:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На Comic-Con був показаний розширений трейлер майбутніх подій 3 сезону серіалу «Бійтеся ходячих мерців», в якому «страх породжує лють». У ньому з'являється Нік (Френк Діллейн), сім'я Отто об'єднується з жителями резервації, щоб разом боротися з зомбі, а Медісон (Кім Діккенс) попереджає Алісію (Алісія Дебнем-Кері), що вони повинні бути готові до найгіршого.

Серіал повертається з новими серіями 10 вересня. Трейлер «Ходячих мерців» з Comic-Con дивіться тут.

28 березня 2015,  18:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець драматичного хоррора «Ходячі мерці» Роберт Кіркман повідомив, що його спін-офф буде називатися «Бійтеся ходячих мерців».

Також Kirkman пообіцяв у своєму Твіттері, що скоро будуть розкриті й інші деталі, що стосуються спін-оффу, який, як і оригінал, буде виходити на телеканалі AMC.

Події «Бійтеся ходячих мерців» розгортатимуться в Лос-Анджелесі і там з'являться нові персонажі та сюжетні лінії.

Головні ролі в постапокаліптичному спін-оффі виконають Кліфф КертісКім ДіккенсФренк Диллэйн і Алісія Дебнем Кері.

«Ходячі мерці», що розповідають про світ, де група людей під проводом шерифа намагається вижити під час зомбі-апокаліпсису, завершують на даний момент вже свій 5 сезон. І творці говорять, що комікси, на яких засновано серіал, дають їм ідей ще мінімум на стільки ж сезонів вперед.

Президент каналу AMC Брюс Тачман заявив, що «новий серіал стане ідеальним доповненням до популярних фільмів і оригінальним серіалам, які показує наш канал».

Серед інших популярних серіалів каналу AMC: «Божевільні», «Зупинись і гори», які завершуються в цьому році і спін-офф серіалу «У всі тяжкі», який називається «Краще телефонуйте Солу».

«Бійтеся ходячих мерців» отримав замовлення відразу на два сезони. Прем'єра першого сезону, що складається з 6 серій, відбудеться цього літа, другий сезон вийде в 2016 році.