Тімоті ОліфантTimothy Olyphant

Тімоті Оліфант / Timothy Olyphant
Повне ім'я: Timothy David Olyphant
Народився 20 травня 1968
Зріст: 183 см
100%
4
0%
0

Фільмографія Тімоті Оліфанта

Дедвуд (2019) ... Seth Bullock, продюсер (исполнительный продюсер)
Одного разу в... Голлівуді (2019) ... James Stacy
Містер Лінк: Загублена ланка еволюції (2019) ... Willard Stenk
Дієта з Санта-Кларіти (2017) ... Joel Hammond, продюсер (исполнительный продюсер)
Сноуден (2016) ... CIA Agent Geneva
Нестерпні леді (2016) ... Henry
Behold My Heart (2016) ... Steven Lang
Дробарка (2015) ... Timothy Olyphant

Біографія Тімоті Оліфанта

Тімоті Девід Оліфант (народився 20 травня 1968 року), американський актор. Відомий у першу чергу завдяки ролям у фільмах, а також роллю шерифа Сета Буллока в серіалі «Дедвуд» (Deadwood).

Відео з участю Тімоті Оліфанта

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Тімоті Оліфанта. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Тімоті Оліфанта

tall

1 грудня 2007, 18:19

Да, по поводу "сыграл" абсолютно точно. Охуительный знаете ли Хитмэн получился... Хочу сиквел, но с нормальным сценарием...
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...