Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Крістен СтюартKristen Stewart

Крістен Стюарт / Kristen Stewart
Повне ім'я: Kristen Jaymes Stewart
Псевдонім: Kris
Народилася 9 квітня 1990; Лос-Анджелес, Каліфорнія, США
Зріст: 165 см
86%
12
14%
2

Фільмографія Крістен Стюарт

Злочини майбутнього (2022) ... актриса
Спенсер: Таємниця принцеси Діани (2021) ... Diana
Щаслива пора (2020) ... Abby
Homemade (2020) ... The Girl, режисер, сценарист
Під водою (2020) ... Norah
Ангели Чарлі (2019) ... Sabina Wilson
Проти всіх ворогів: Історія Джин Сіберг (2019) ... Jean Seberg
Джеремая Термінатор ЛеРой (2018) ... Savannah Knoop

Біографія Крістен Стюарт

Американська актриса, володарка спеціальної нагороди BAFTA - «Висхідна зірка». Відома роллю Белли Свон в вампірської саги «Сутінки» за творами Стефані Майєр.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Крістен Стюарт. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Крістен Стюарт

Написати коментар...
Написати коментар...