Рон ПерлманRon Perlman

Рон Перлман / Ron Perlman
Повне ім'я: Ronald Francis Perlman
Народився 13 квітня 1950; Нью-Йорк, США
Зріст: 185 см
100%
4
0%
0

Фільмографія Рона Перлмана

Трансформери: Час Звіроботів (2023) ... Optimus Primal
Піноккіо Ґільєрмо дель Торо (2022) ... Podesta
Не дивіться вгору (2021) ... Benedict Drask
Алея жаху (2021) ... Bruno
Мисливець на монстрів (2020) ... Admiral
A Place Among the Dead (2020) ... RP
Риф. Нові пригоди (2019) ... актор
Володарі вулиць (2019) ... Birdie, продюсер (исполнительный продюсер)
Westside Vs the World (2019) ... рассказчик

Біографія Рона Перлмана

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Рона Перлмана. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Рона Перлмана

Написати коментар...
Написати коментар...