Дженніфер ЛоуренсJennifer Lawrence

Дженніфер Лоуренс / Jennifer Lawrence
Повне ім'я: Jennifer Shrader Lawrence
Народилася 15 серпня 1990; Луїсвілл, Кентуккі, США
Зріст: 171 см
100%
4
0%
0

Фільмографія Дженніфер Лоуренс

Не дивися вгору (2020) ... актриса
Mob Girl (2020) ... Arlyne Brickman, продюсер
Untitled Lila Neugebauer Project (2020) ... актриса, продюсер
Люди Ікс: Темний фенікс (2019) ... Raven / Mystique
Dior: Joy (2018) ... Woman
Червоний горобець (2018) ... Dominika Egorova
$ 15 000 000
мати! (2017) ... Mother
$ 8 000 000
Everything It Took to Create Jennifer Lawrence's September Cover Shoot (2017) ... Self

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Дженніфер Лоуренс. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Дженніфер Лоуренс

Написати коментар...
Написати коментар...