«Трансформери: Час Звіроботів»: нова дата прем'єри та офіційний синопсис

18 липня 2022,  11:08 | Новини фільмів

Стали відомі нові деталі про очікуваний науково-фантастичний блокбастер «Трансформери: Час Звіроботів», режисером якого цього разу буде не творець франшизи Майкл Бей, а Стівен Кейпл мол., який зняв фільм «Крід 2».

Опис фільму від студії Paramount Pictures на сайті IMDb повідомляє:

Дія фільму «Трансформери: Час Звіроботів» розгортатиметься у 1990-х роках. У ньому глядачі вирушать у захоплюючу подорож світом, в якому максимали, предакони та тероркони приєднаються до битви між автоботами та десептиконами на Землі.

Ной, проникливий молодий хлопець з Брукліна, і Єлена, амбітна та талановита дослідниця артефактів, опиняються в епіцентрі конфлікту трансформерів, коли Оптимус Прайм та автоботи стикаються з жахливим новим ворогом на ім'я Скордж, який прагне їх знищити.

Роль Ноя виконає зірка хітових мюзиклів «Гамільтон» та «На висотах Нью-Йорка» Ентоні Рамос, тоді як Єлену зіграє Домінік Фішбек, відома за фільмами «Проект Power» та «Іуда і чорний месія».

Також у блокбастері знявся відомий актор Рон Перлман.

Хоча Бей і не буде режисером цього спін-оффа, він виступає одним із виконавчих продюсерів нового розділу «Трансформерів».

Українську прем'єру екшену «Трансформери: Час Звіроботів», що буде сьомим фільмом хітової франшизи, заплановано на 8 червня 2023 року.

1354 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: