Деніел РедкліффDaniel Radcliffe

Деніел Редкліфф / Daniel Radcliffe
Повне ім'я: Daniel Jacob Radcliffe
Народився 23 липня 1989; Фулхем, Лондон, Англія, Великобританія
Зріст: 165 см
75%
9
25%
3

Фільмографія Деніела Редкліффа

Загублене місто Д (2022) ... актор
Незламна Кіммі Шмідт: Кіммі проти Преподобного (2020) ... актор
Втеча з Преторії (2020) ... Tim Jenkin
Стволи Акімбо (2019) ... Miles
Playmobil: Фільм (2019) ... Rex Dasher
Чудотворці (2019) ... Крейг, продюсер (исполнительный продюсер)
Небезпечне завдання (2018) ... Sean
Circus Kid (2017) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Джунглі (2017) ... Yossi Ghinsberg

Біографія Деніела Редкліффа

Деніел Редкліфф народився 23 липня 1989 року у Фулхамі, західному районі Лондона. Єдина дитина в родині. Уперше з'явився на екрані в 1999 році в телефільмі BBC «Девід Копперфиільд». У тому ж році пройшов кінопроби на роль Гаррі Поттера у фільмі режисера Кріса Коламбуса «Гаррі Поттер і філософський камінь». Зйомки почалися в 2000 році, а реліз відбувся в 2001 році. Фільм мав величезний успіх, світові касові збори перевищили $976 млн. Перед цим Редкліфф з'явився в невеликій ролі у фільмі «Кравець із Панами» (Пірс Броснан у головній ролі).

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Деніела Редкліффа. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Деніела Редкліффа

Написати коментар...
Написати коментар...