Деніел Редкліфф розкрив, чи повернеться у серіалі про Гаррі Поттера

5 липня 2023,  18:03 | Новини серіалів

Зірка оригінальних фільмів про Гаррі Поттера Деніел Редкліфф розповів, що не збирається брати участь у новому серіалі, який планує зняти платформа Max.

У новому інтерв'ю для для сайту ComicBook.com Редкліффа запитали, чи збирається він з'явитися у камео у новому серіалі про пригоди Гаррі Поттера, який буде свіжою екранізацією романів Дж.К. Ролінґ, на що актор відповів:

Наскільки я розумію, вони намагаються почати все заново, і я впевнений, що ті, хто створюють [серіал], захочуть залишити там свій слід і, ймовірно, не захочуть з’ясовувати, як зробити так, щоб старий Гаррі знявся там в якійсь епізодичній ролі. Тому я точно не прагну цього жодним чином.

Проте Редкліфф бажає успіхів команді, яка зараз працює над серіальним рімейком про пригоди Гаррі, Рона та Герміони:

Я, очевидно, бажаю їм багато удачі і я дуже радий передати цю естафету далі. Але я не думаю, що мені потрібно передавати її фізично.

Тож шанувальникам не варто чекати камео й від Руперта Грінта та Емми Вотсон, які грали Рона Візлі та Герміону Грейнджер, найкращих друзів Гаррі та його союзників у боротьби з Волдемортом та іншими темними силами.

Поки що невідомо, хто зіграє головні ролі у майбутньому серіалі від платформа Max та студії Warner Bros., хоча ще у квітні цього року у мережі з'явився перший тизер.

784 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: