Андрес МускеттіAndy Muschietti

Андрес Мускетті / Andy Muschietti
Повне ім'я: Andres Muschietti
Народився 26 серпня 1973; Буенос-Айрес, Аргентина
100%
1
0%
0

Фільмографія Андреса Мускетті

Флеш (2022) ... режисер
Ключі Локів (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Воно 2 (2019) ... Customer at Pharmacy, режисер
Воно (2017) ... режисер
Мама (2013) ... режисер, сценарист (и сюжет)
Мама (2008) ... режисер, сценарист
Ніч любові (2000) ... TV Switcher
Відео з участю Андреса Мускетті

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Андреса Мускетті. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Андреса Мускетті

Написати коментар...
Написати коментар...