Оновлення, в яких згадується Андрес Мускетті

29 серпня 2017,  19:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вже на наступному тижні глядачів у кінотеатрах буде лякати горор Андреса Мускетті «Воно», про що нагадує його український ТБ-ролик. Але яким би жахливим не був одержимий демоном клоун Пеннівайз (Білл Скарсгард), відважні діти з «Клубу лузерів» збираються виступити проти нього єдиним фронтом, розуміючи, що тільки разом у них є шанс перемогти монстра.

Дві атмосферні композиції з саундтрека «Воно», написаного Бенджаміном Воллфішем, ви можете послухати тут. У кіно з 7 вересня.

27 липня 2017,  22:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Проти ночі прибув новий страхітливий трейлер адаптації роману Стівена Кінга «Воно», який десятиліттями лякає читачів. Він знайомить нас ближче з «Клубом невдах» у втіленні юних акторів Фінна Вольфхарда, Джейдена Ліберера, Софії Лілліс, Вайатта Олеффа і Чоузена Джейкобса, а також показує банду Генрі Баверса (Ніколас Гемілтон), яка тероризує «Клуб». Але, звичайно ж, найстрашнішим тут є клоун Пеннівайз (Білл Скарсгард), що переслідує дітей.

Український трейлер горору від режисера Андреса Мускетті дивіться тут. У кіно він вийде у вересні.

6 квітня 2017,  16:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Очікуваний горор «Воно», знятий за мотивами роману майстра жахів Стівена Кінга, обзавівся першим українським трейлером. Режисер Андрес Мускетті перенесе нас в маленьке містечко Деррі в штаті Мен, де семеро дітей, відомі як «Клуб невдах», стикаються зі справжнім монстром, який живе в каналізації та здатний перетворюватися на клоуна на ім'я Пеннівайз (Білл Скарсгард)...

Боротися з одержимим клоуном на великому екрані хоробра сімка буде з 7 вересня.