Бен Аффлек знову зіграє Бетмена в сольному фільмі про Флеша

21 серпня 2020,  22:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студії Warner Bros. вдалося умовити Бена Аффлека ще раз приміряти костюм Бетмена для зйомок в супергеройському екшені «Флеш». Але джерела повідомляють, що його роль в цьому фільмі буде невеликою.

Аффлек дебютував в образі Темного лицаря в 2016 році в блокбастері «Бетмен проти Супермена», де йому вдалося побити Людину зі сталі у втіленні Генрі Кавілла (так, ми самі в це до сих пір не віримо), а після він знову зіграв Бетмена в «Лізі справедливості».

Але оскільки «Ліга справедливості» не виправдала фінансові очікування студії, сольний проект про Бетмена Аффлека перетворився на «Бетмен» з Робертом Паттінсоном у головній ролі, а після неодноразово з'являлася інформація про те, що Аффлек назавжди повісив костюм Темного лицаря до шафи, але ми всі, очевидно, помилялися.

У всесвіті DCEU Брюс Вейн виступає ментором Флеша, якого грає Езра Міллер, тому цілком логічно його повернення саме в цьому сольнику.

Сайт Deadline повідомив у четвер, що у Аффлека буде у «Флеші» камео, тоді як більшу за часом роль зіграє Майкл Кітон, який повернеться на екрани в образі мільярдера Брюса Вейна з фільмів Тіма Бертона.

У нещодавньому інтерв'ю режисер і сценарист супергеройського екшену «Флеш» Андрес Мускетті розповів, що вже приступив до роботи над сценарієм, і підтвердив, що в ньому йтиметься про подорожі у часі.

Прем'єра «Флеша» очікується влітку 2022 року, але може бути перенесена.

5092 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: