Фільм «Флеш» покаже нового актора в ролі батька Баррі Аллена

25 березня 2021,  20:41 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Біллі Крудап, який втілював батька Флеша у фільмі «Ліга справедливості», не зможе повернутися до цієї ролі в сольнику найшвидшого супергероя. І студія Warner Bros. вже знайшла йому заміну.

Крудап покинув супергеройський екшен «Флеш» через те, що його зйомки накладаються на зйомки другого сезону серіалу «Ранкове шоу», і тепер роль Генрі Аллена в DCEU буде грати Рон Лівінгстон, пише сайт Deadline.

Минулого тижня Крудап повернувся в образі батька Флеша в «Лізі справедливості Зака ​​Снайдера», де його персонаж сидів у в'язниці за вбивство своєї дружини і матері Баррі, якого він не скоював.

Баррі, в образі якого у «Флеші» повернеться Езра Міллер, постійно відвідував його у в'язниці, оскільки знає, що його батько не винен, і він навіть вивчився на криміналіста і отримав роботу в поліції, щоб це довести.

«Флеш» покаже, як Баррі спробує повернутися назад у часі, щоб запобігти вбивству своєї матері, але це призведе до несподіваних наслідків для його таймлайна. Також в подіях сольника візьмуть участь Бен Аффлек і Майкл Кітон, які зіграють різних Бетменів.

У лютому стало відомо, що «Флеш» представить в DCEU могутню кузину Супермена Супергьорл, роль якої зіграє актриса Саша Калле.

Зйомки «Флеша» під керівництвом режисера Андреса Мускетті стартують навесні або влітку в Лондоні, а його прем'єра на великих екранах відбудеться в листопаді 2022 року.

3214 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: