Рецензії, в яких згадується Ребел Вілсон

Рецензія на фільм «Випускний рік»
Ребел Вілсон сміливо йде за мрією
24 травня 2022,  23:50 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Пам'ятаєте знамениту романтичну комедію 2000-х «З 13 у 30» із чарівною Дженніфер Гарнер у головній ролі? Так ось сценарист Брендон Скотт Джонс і режисер Алекс Гардкасл вирішили переосмислити історію про те, як дівчина-підліток раптово опиняється у своєму дорослому тілі з усіма наслідками, що звідси випливають, і так на світ з'явилася гостра молодіжна комедія «Випускний рік» (також відома як «Випускний клас»), в якій відома комедійна актриса та зірка трилогії «Ідеальний голос» Ребел Вілсон знову вирушила до школи, щоб стати королевою балу. Але, виявляється, що в епоху соцмереж це стало ще складніше. Тільки героїня Вілсон, як і сама акторка у реальному житті, яка нещодавно пережила кардинальну трансформацію, зайнявшись спортом та здійснивши свою мрію, не збирається здаватися без бою.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Кролик Джоджо»
Одного разу в Третьому Рейху
17 січня 2020,  03:45 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Під час Другої світової війни в нацистській Німеччині живе собі 10-річний хлопчик Джоджо Бетцлер, який є добрим і чуйним, а також дуже любить Гітлера і свастику і мріє одного дня стати особистим охоронцем фюрера. Для нього нацизм стає захоплюючою грою з гучними слоганами про перевагу арійців над іншими людьми, але коли він виявляє, що в стіні його будинку ховається єврейська дівчинка, гра перетворюється на реальність. Реальність, в якій у двері може постукати гестапо і вбити дівчинку, а заодно і Джоджо з його мамою. Як же тепер бути маленькому нацистові, якого все життя вчили ненавидіти євреїв?

Читати далі...
Рецензія на фільм «Шахрайки»
Поєдинок аферисток Енн Гетевей та Ребел Вілсон
11 травня 2019,  20:11 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулорічний фільм про хитрих злочинниць «Вісім подруг Оушена», де одну з героїнь зіграла Енн Гетевей, нехай і не став хітом, але окупив свій бюджет в 4 рази, так що Голлівуд вирішив продовжити тему жінок-аферисток на великому екрані. На цей раз Гетевей дісталася вже головна роль, але знову не в оригінальному фільмі, а в рімейку. Причому рімейку рімейка. Адже «Шахрайки» – це рімейк картини «Відчайдушні шахраї» зі Стівом Мартіном і Майклом Кейном, який в свою чергу є рімейком комедії «Казка на ніч» з Марлоном Брандо і Девідом Нівеном. Так що Голлівуд вже традиційно перезнімає цю аферу раз на 20-30 років, адаптуючи її під сучасного глядача. Яким же вийшов цей новий рімейк?

Читати далі...