Майкл КейнMichael Caine

Майкл Кейн / Michael Caine
Повне ім'я: Maurice Joseph Micklewhite
Народився 14 березня 1933; Ротерхем, Лондон, Англія, Великобританія
Зріст: 188 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Майкла Кейна

Твіст (2020) ... Fagin
Тенет (2020) ... Michael Crosby
Четверо дітей і чудовисько (2020) ... Psammead
Пітер Пен і Аліса в Країні Чудес (2020) ... Charlie
Середньовіччя (2020) ... Lord Boresh
Король злодіїв (2018) ... Brian Reader
Шерлок Гномс (2018) ... Lord Redbrick
Моє покоління (2017) ... продюсер
Дюнкерк (2017) ... Fortis Leader
Дорогий диктатор (2017) ... General Anton Vincent

Біографія Майкла Кейна

Моріс Джозеф Майклуайт, відомий нині як Майкл Кейн, народився 14 березня 1933 року в одному з найбідніших районів Лондона, що примикав до вантажного порту.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Майкла Кейна. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Майкла Кейна

Написати коментар...
Написати коментар...