Енн ГетевейAnne Hathaway

Енн Гетевей / Anne Hathaway
Повне ім'я: Anne Jacqueline Hathaway
Народилася 12 листопада 1982; Бруклін, Нью-Йорк, США
Зріст: 173 см
Освіта: Millburn High School
92%
12
8%
1

Фільмографія Енн Гетевей

Відьми (2020) ... Grand High Witch
Останнє, чого він хотів (2020) ... Elena McMahon
Темні води (2019) ... Sarah Bilott
Сучасне кохання (2019) ... Lexi
Шахрайки (2019) ... Josephine Chesterfield
Море спокуси (2019) ... Karen Zariakas
Ocean's Team 3.0 (2018) ... актриса
Ocean's 8: Reimagining the Met Gala (2018) ... актриса
Вісім подруг Оушена (2018) ... Daphne Kluger
Моя дівчина – монстр (2016) ... актриса

Біографія Енн Гетевей

Вона почала займатися в театрі в ранньому віці, а в підлітковому віці вступила на навчання в Barrow Group, престижну компанію театру в Нью-Йорку.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Енн Гетевей. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Енн Гетевей

romantic

30 січня 2008, 14:36

Очень понравился фильм "Дневник Принцессы" или подругому "Стать принцессой"*
1 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...