Енн ХетеуейAnne Hathaway

Енн Хетеуей / Anne Hathaway
Повне ім'я: Anne Jacqueline Hathaway
Народилася 12 листопада 1982; Бруклін, Нью-Йорк, США
Зріст: 173 см
Освіта: Millburn High School
90%
9
10%
1

Фільмографія Енн Хетеуей

Барбі (2020) ... слухи
Відчайдушні шахраї (2019) ... актриса
Останнє, чого він хотів (2019) ... Elena McMahon
Море спокуси (2018) ... актриса
Вісім подруг Оушена (2018) ... Daphne Kluger
Моя дівчина – монстр (2016) ... Gloria
Аліса в Задзеркаллі (2016) ... Mirana
The Naked Babes of Batman (2016) ... #16 - Havoc (2005)
Стажер (2015) ... Jules
Документалістика сьогодні! (2015) ... Anne Hathaway

Біографія Енн Хетеуей

Вона почала займатися в театрі в ранньому віці, а в підлітковому віці вступила на навчання в Barrow Group, престижну компанію театру в Нью-Йорку. Тут вона провчилася недовго, але зате незабаром з'явилася в телевізійному шоу Get Real, де вона зіграла роль невдачливої принцеси, що зменшилася в розмірах.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Енн Хетеуей. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Енн Хетеуей

romantic

30 січня 2008, 14:36

Очень понравился фильм "Дневник Принцессы" или подругому "Стать принцессой"*
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...