«Швидкісний поїзд»: ексклюзивний фрагмент з Бредом Піттом та Браяном Тайрі Генрі

4 серпня 2022,  11:34 | Новини фільмів

Бред Пітт та зірка торішнього супергеройського фільму «Вічні» Браян Тайрі Генрі влаштовують веселу бійку в тихому вагоні в ексклюзивному фрагменті екшену «Швидкісний поїзд», який сьогодні виходить в український прокат.

Події фільму «Швидкісний поїзд» слідують за різними найманими вбивцями, які сідають в Токіо у швидкісний поїзд, де дізнаються, що у їхніх місій є щось спільне, і між ними починається жорстока гра на виживання.

У фрагменті, що знаходиться вище, наймані вбивці у втіленні Пітта та Генрі стикаються віч-на-віч у тихому вагоні, де заборонено шуміти, проте навіть така заборона не зупиняє їх від поєдинку. Разом з цим вони все одно намагаються не кричати, навіть коли їм дуже боляче.

Квитки на фільм «Швидкісний поїзд» ви можете придбати на нашому сайті. Пам'ятайте, що таким чином ви не лише підтримуєте свій бойовий дух, а й українську економіку та кіноіндустрію у ці складні часи.

Будьте обережні під час походу до кінотеатру, не ігноруйте сигнали повітряної тривоги. Бережіть себе та своїх рідних. Все буде Україна!

1511 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: